ADANA / CEYHAN - Yaltır Kardeşler Ortaokulu

May

Okulumuzda gerçekleştirilen İngilizce şenliginden güzel kareler.

Emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Çok güzel bir çalışma olmuştur.

May

2024 Abide Sınavı Okulumuzda yapılacaktır.

Mrt

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı 2022-TR01-KA121-SACH-000068043 sözleşme numaralı Akreditasyon Okul Eğitim Alanı Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Projesi kapsamında üyesi okullarımızdan 13 öğretmenimizin katılımıyla 10/16 Mart 2024 tarih aralığında Çekya ülkesi Prag şehrinde gerçekleştirilmek üzere ''Eğitim Personel İşbaşı Gözlem Hareketliliği' kapsamında Okulumuz Müdürü Mustafa Kemal BİTER katılım saglayarak Okulumuzu ve Ülkemizi temsil etmiştir.

Emeği geçen tüm paydaşlara şükranlarımızı sunuyoruz.

May

Okulumuzda Türkçe dersinden Münazara faaliyetleri tüm hızıyla devam etmektedir.

Emeği geçen öğretmenimize ve sınıflara teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda yapılacak olan İngilizce şenliklerine tüm velilerimiz ve camiamız davetlidir.

07/05/2024

Saat 11.00

May

Okulumuz 8.Sınıflar arasından yapılan Voleybol Turnuvası final ve dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Eleştirel düşünme, fikir ifade etme, işbirliği yapma, ikna edici konuşma, araştırma yapma ve iletişim alanındaki becerileri geliştirmek için düzenlediğimiz “Çok gezen mi bilir çok okuyan mı?”konulu münazaraya emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Adana ölçme ve Değerlendirme Merkezi aracılığıyla 8. Sınıflara yapılacak olan Abide Sınavı için Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürümüz Osman Bey ve görevli arkadaşlar  okulumuza teşrif ederek Okul İdarecilerimize ve öğrencilerimize bilgilendirme çalışması yaptılar.

Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Türk havacılığı ve model uçak yapımı konularında okulumuz öğrencilerine bilgilendirme ve uygulama örnekleri sunulmaktadır

Nis

Okulumuz öğrencilerimiz ile  Gazi ve Şehitler Müzesi'ni ziyaret ettik. Misafirperverliği için Gazi ve Şehitler Derneği başkanı Nazife Kaman hanımefendiye teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz

‍️‍️‍️

Haz

Milli Eğitim Bakanlığımızın Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Okulumuzda 2021 yılında e-twinning faaliyeti kapsamda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Okulumuza layık görülen AVRUPA KALİTE ETİKETİ  ile ödüllendirilmiştir                     Emeği geçen idareci , öğretmenlerimizden Canan Öztürk ve Osman Taş ile ilgili öğrencilerimizi canı gönülden kutluyoruz.

Ağu

2021 Yılı Etwinning Kalite Etiketi Değerlendirme Süreci Tamamlanmıştır. Bu sürece katkı sağlayan, emek veren, başarılı projelerle ülkemizi temsil eden herkesi tebrik ederiz.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Canan ÖZTÜRK'ün yürüttüğü, "ARDUINO KODLA, GELECEĞİ TASARLA (CODE ARDUINO, DESIGN THE FUTURE)" adlı proje Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ağu

2021 yılı eTwinning Kalite Etiketi değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Bu sürece katkı sağlayan, emek veren, başarılı projelerle ülkemizi temsil eden herkesi tebrik ederiz.

Okulumuz Fen Bilgisi öğretmeni Osman TAŞ ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Canan ÖZTÜRK'ün yürüttüğü, "Bir Bilgi Çok Dünya ( A lot of information, a lot of world project " adlı proje Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

May

Yürütücülüğünü bilişim teknolojileri öğretmenimiz Canan Öztürk'ün gerçekleştirdiği Arduino Kodla Geleceği Tasarla eTwinning projesinde, Yaltır Kardeşler Ortaokulu olarak proje final ürününde ekibimize düşün çalışmayı tamamladık. Öğrencilerimizin aktif olduğu, çalışmaları yürüttükleri bu çalışmanın en son aşamasında maketimizi ve devremizi birleştirdik. Güvenli okul , Kilitli - otomatik açılır otopark kapısı tasarımımız tamamlandı.

Mrt

Yütütücülüğünü okulumuz öğretmenlerinden Canan Öztürk ve Osman Taş'ın gerçekleştirdiği Bir Bilgi Çok Dünya proje ekibi, projelerini yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalarını etkinliklerini okul panosu hazırlayarak sergilediler.