ADANA / CEYHAN - Yaltır Kardeşler Ortaokulu

Nis

Okulumuzun Uğurlu gündüz yaltır Kardeşler konferans salonunda çocuklarla etkili iletişim nasıl kurulur konu başlığında klinik psikolog Yasemin kutlu varan tarafından 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 10.30'da seminer verilecektir tüm velilerimiz davetlidir.

Mrt

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı 2022-TR01-KA121-SACH-000068043 sözleşme numaralı Akreditasyon Okul Eğitim Alanı Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Projesi kapsamında üyesi okullarımızdan 13 öğretmenimizin katılımıyla 10/16 Mart 2024 tarih aralığında Çekya ülkesi Prag şehrinde gerçekleştirilmek üzere ''Eğitim Personel İşbaşı Gözlem Hareketliliği' kapsamında Okulumuz Müdürü Mustafa Kemal BİTER katılım saglayarak Okulumuzu ve Ülkemizi temsil etmiştir.

Emeği geçen tüm paydaşlara şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Türk havacılığı ve model uçak yapımı konularında okulumuz öğrencilerine bilgilendirme ve uygulama örnekleri sunulmaktadır

Nis

Okulumuz öğrencilerimiz ile  Gazi ve Şehitler Müzesi'ni ziyaret ettik. Misafirperverliği için Gazi ve Şehitler Derneği başkanı Nazife Kaman hanımefendiye teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz

‍️‍️‍️

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sınıflar arası Futbol Turnuvası başlamıştır.  Tüm Sınıflara başarılar diliyoruz. ‍️‍️

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sınıflar arası Voleybol Turnuvası başlamıştır.

Tüm Sınıflara başarılar diliyoruz.

‍️‍️

Nis

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılının 2. Ara Tatil sonucu ders başı yaptık. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Nis

Okulumuz Din Kültürü ve Allah Bilgisi Öğretmeni Beyza Abalıoğlu kütüphanemize Kitap bağışında bulunmuştur.

Kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kutlu olsun.

Mrt

Yaltır Kardeşler Ortaokulu 6. Sınıflarda Kız Öğrencilerimizin Arasında  Futbol Turnuvası Başlamıştır. Tüm Sınıflarımıza Başarılar Diliyoruz.

Mrt

Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

#KütüphanaHaftası

Mrt

Kütüphanelerin hayatımızdaki yerini biliyoruz ve kendini sürekli güncelleyen bir anlayışla kütüphanelerimizi hayatın içinde yer alan birer cazibe merkezi haline getirmeye devam ediyoruz.

Kütüphanelerimiz en değerli hazinelerimizdir.

#KütüphanaHaftası. Kutu olsun.

Mrt

“Su”; Berekettir, Şifadır, Temizliktir, Hayattır!

Tarih boyunca etrafında medeniyetlerin kurulduğu ve böylelikle yaşama kaynaklık eden “su”, insanlık için hayati öneme sahiptir.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yaşamın temel kaynağı olan su, tüm canlılar için vazgeçilmezdir. Gelecek nesillere temiz ve bol su sağlama sorumluluğumuzla kaynakların korunması, israf edilmemesi için göstereceğimiz çaba ve hassasiyet, geleceğe bırakacağımız en büyük miraslardandır.

Daha yaşanabilir bir dünya için bugün sizleri suyun önemine kavramaya ve bilinçlenmek/bilinçlendirmek konusunda “su” gibi birleştirici olmaya davet ediyoruz

#22MartDünyaSuGünü

Mrt

“Su”; Berekettir, Şifadır, Temizliktir, Hayattır!

Sevgili Öğrencilerimiz,

#22MartDünyaSuGünü

Mrt

İş Sağlığı ve Güvenliği  Mesleki Eğitimi  Tanıtım Toplantısı Okulumuz Uğurlu - Gündüz Yaltır Kardeşler Konferans Salonunda yapılmıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

‍️‍️