ADANA / CEYHAN - Yaltır Kardeşler Ortaokulu

Ara

Projemize dahil olan öğrencilerimizle ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Hem projeyi tanıtıldı hem de web 2.0 araçları ile tanıştılar.

Ara

Okulumuz bilgisayar öğretmeni Canan ÖZTÜRK tarafından yürütülmekte olan "Arduino Kodla Geleceği Tasarla" projesi öğrencilerimizin katılımıyla başladı.

Projemizin amacı, öğrencilerimize uzaktan eğitim yoluyla kodlama, temel elektronik, temel tasarım becerileri ve Arduino kodlamayı öğretmektir. Bu sayede öğrencilerimizin, yaratıcı Arduino projeleri yapabilmelerini, analitik, eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeleri ve tasarım mantığını kazanmaları hedeflemektedir.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2019-1 Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri Destek Programı (GDPD) için okulumuz adına başvuruda bulunan Bilişim Teknolojileri Dersi Öğretmenimiz Sayın  Canan ÖZTÜRK'ün "GEZİCİ KODHANE" adlı projesi kabul edilmiştir.

Yaltır Kardeşler ailesi olarak  öğretmenimiz Sayın Canan ÖZTÜRK'ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz