ADANA / CEYHAN - Yaltır Kardeşler Ortaokulu

Haz

Milli Eğitim Bakanlığımızın Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Okulumuzda 2021 yılında e-twinning faaliyeti kapsamda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Okulumuza layık görülen AVRUPA KALİTE ETİKETİ  ile ödüllendirilmiştir                     Emeği geçen idareci , öğretmenlerimizden Canan Öztürk ve Osman Taş ile ilgili öğrencilerimizi canı gönülden kutluyoruz.

Ağu

2021 Yılı Etwinning Kalite Etiketi Değerlendirme Süreci Tamamlanmıştır. Bu sürece katkı sağlayan, emek veren, başarılı projelerle ülkemizi temsil eden herkesi tebrik ederiz.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Canan ÖZTÜRK'ün yürüttüğü, "ARDUINO KODLA, GELECEĞİ TASARLA (CODE ARDUINO, DESIGN THE FUTURE)" adlı proje Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ağu

2021 yılı eTwinning Kalite Etiketi değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Bu sürece katkı sağlayan, emek veren, başarılı projelerle ülkemizi temsil eden herkesi tebrik ederiz.

Okulumuz Fen Bilgisi öğretmeni Osman TAŞ ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Canan ÖZTÜRK'ün yürüttüğü, "Bir Bilgi Çok Dünya ( A lot of information, a lot of world project " adlı proje Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

May

Yürütücülüğünü bilişim teknolojileri öğretmenimiz Canan Öztürk'ün gerçekleştirdiği Arduino Kodla Geleceği Tasarla eTwinning projesinde, Yaltır Kardeşler Ortaokulu olarak proje final ürününde ekibimize düşün çalışmayı tamamladık. Öğrencilerimizin aktif olduğu, çalışmaları yürüttükleri bu çalışmanın en son aşamasında maketimizi ve devremizi birleştirdik. Güvenli okul , Kilitli - otomatik açılır otopark kapısı tasarımımız tamamlandı.

Mrt

Yütütücülüğünü okulumuz öğretmenlerinden Canan Öztürk ve Osman Taş'ın gerçekleştirdiği Bir Bilgi Çok Dünya proje ekibi, projelerini yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalarını etkinliklerini okul panosu hazırlayarak sergilediler.

Ara

Projemiz için proje öğretmenimiz ve projeye dahil olan öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarını kullanarak logolar tasarladılar. Siz de en beğendiğinizi seçerek projemize katkı sağlayabilirsiniz.

Ara

Okulumuz bilgisayar öğretmeni Canan ÖZTÜRK tarafından yürütülmekte olan "Arduino Kodla Geleceği Tasarla" projesi öğrencilerimizin katılımıyla başladı.

Projemizin amacı, öğrencilerimize uzaktan eğitim yoluyla kodlama, temel elektronik, temel tasarım becerileri ve Arduino kodlamayı öğretmektir. Bu sayede öğrencilerimizin, yaratıcı Arduino projeleri yapabilmelerini, analitik, eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeleri ve tasarım mantığını kazanmaları hedeflemektedir.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2019-1 Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri Destek Programı (GDPD) için okulumuz adına başvuruda bulunan Bilişim Teknolojileri Dersi Öğretmenimiz Sayın  Canan ÖZTÜRK'ün "GEZİCİ KODHANE" adlı projesi kabul edilmiştir.

Yaltır Kardeşler ailesi olarak  öğretmenimiz Sayın Canan ÖZTÜRK'ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz